Mäso Parížek nadväzuje na dlhoročnú tradíciu mäsiarskej rodiny Jána Parížeka. Tá bola so svojimi zabíjačkovými špecialitami známa široko ďaleko v okolí Martina. V súčasnosti sa výroba posunula na úroveň nového tisícročia a postupne sa rozširuje po Slovensku. Pri výrobe produktov nepoužívajú žiadne zbytočné prísady. Majitelia chcú, aby ich výrobky boli tradičné a také dobré, ako tomu bývalo kedysi. Ako sami hovoria: „Dnes ako jediní na Slovensku dokážeme vyprodukovať výrobky údené v klasických murovaných údiarňach a sušené v drevených sušiarňach - bez štartovacích kultúr, bez moderných počítačom riadených klimatizačných komôr a nerezových údiarní. Stále vyrábame tak, ako kedysi - a dokážeme to aj vo väčších množstvách. Práve údenie priamym dymom z bukového dreva je to, čo robí naše výrobky jedinečnými - sú voňavé, chutné, trvanlivé."
Mäso Parížek, s.r.o., Robotnícka 22, 036 01 Martin, veterinárne schvaľovacie číslo: SK5062ES
Poznáme sa? Prihláste sa, adresu Vám nastavíme automaticky.
Ste tu prvýkrát a chcete využívať zľavy a výhody registrovaného užívateľa a získavať bonusové kredity?
Zaregistrujte se.
(Nákup Vám bude doručený na Vami zadanú adresu.)
* Na Vašu adresu ešte nedoručujeme vlastnou dopravou (špeciálne chladené autá). Debničku Vám však môžeme doručiť prostredníctvom externého kuriéra! (Nemôžeme Vám však ponúknuť chladené produkty (mäso, mliečne výrobky...), ktoré by boli znehodnotené bez adekvátnych prepravných podmienok - externí kuriéri nedisponujú chladenými autami).