Mäso Parížek

Mäso Parížek

Mäso Parížek nadväzuje na dlhoročnú tradíciu mäsiarskej rodiny Jána Parížeka. Tá bola so svojimi zabíjačkovými špecialitami známa široko ďaleko v okolí Martina. V súčasnosti sa výroba posunula na úroveň nového tisícročia a postupne sa  rozširuje po Slovensku.  Pri výrobe produktov nepoužívajú žiadne zbytočné prísady. Majitelia chcú, aby ich výrobky boli tradičné a také dobré, ako tomu bývalo kedysi. Ako sami hovoria: „Dnes ako jediní na Slovensku dokážeme vyprodukovať výrobky údené v klasických murovaných údiarňach a sušené v drevených sušiarňach - bez štartovacích kultúr, bez moderných počítačom riadených klimatizačných komôr a nerezových údiarní. Stále vyrábame tak, ako kedysi - a dokážeme to aj vo väčších množstvách. Práve údenie priamym dymom z bukového dreva je  to, čo robí naše výrobky jedinečnými - sú voňavé, chutné, trvanlivé."