Ešte za Rakúsko-Uhorska sa začal Jozef Ertl učiť u istého výtvarníka v ďalekej Budapešti, nikto však netušil, že to bude začiatok viac ako 100-ročnej pernikárskej rodinnej tradície. Začal sa totiž učiť u známeho pernikára Beliczaya, ktorého meno malo cveng nielen v Budapešti, ale v celej monarchii. Tak sa poctivo priúčal tomuto sladkému a voňavému remeslu, až v roku 1904 získal tovarišský výučný list a začal piecť prvé perníčky podľa vlastnej receptúry. Aj takéto príbehy sú ukryté v tradičných domácich perníkoch, ktoré pre vás s láskou pečie už štvrtá generácia rodiny Ertlovcov.
Poznáme sa? Prihláste sa, adresu Vám nastavíme automaticky.
Ste tu prvýkrát a chcete využívať zľavy a výhody registrovaného užívateľa a získavať bonusové kredity?
Zaregistrujte se.
(Nákup Vám bude doručený na Vami zadanú adresu.)
* Na Vašu adresu ešte nedoručujeme vlastnou dopravou (špeciálne chladené autá). Debničku Vám však môžeme doručiť prostredníctvom externého kuriéra! (Nemôžeme Vám však ponúknuť chladené produkty (mäso, mliečne výrobky...), ktoré by boli znehodnotené bez adekvátnych prepravných podmienok - externí kuriéri nedisponujú chladenými autami).