V tomto pekárstve je skutočne na cítiť, že sa pečeniu venujú s láskou. Ich pečivo neobsahuje žiadne pridané látky, len poctivé suroviny, navyše lokálne. Múka pochádza od domácich výrobcov, ovocie pestujú vo vlastných sadoch, alebo si ho vyberajú od drobných pestovateľov, a tak tieto dary prírody spracovávajú priamo v procese výroby do náplní pečiva. Pečivo stále pripravujú ručne a držia sa pri výrobe starých postupov. Hodnotu týmto skvelým produktom pridáva aj fakt, že používajú vlastný živý klas, ktorý pečivu napomáha, aby bolo kypré, nadýchané, s prirodzenou vôňou a zároveň trvanlivé.
Chlieb pečú tzv. sálavým teplom, ako v starých murovaných peciach, ktoré vytvoria chrumkavú zlatú kôrku. Pečivo vnútri naviac nevysychá a je dlho čerstvé a vláčne. Vďaka kvasu a v ňom obsiahnutým octovým kyselinkám taký zostane aj dlho - pokiaľ ho teda nezjete skôr :).
Držia sa klasických postupov ktoré preverili skúsenosti generácií pekárov pred nimi. Zbierajú však aj skúsenosti z mnohých iných krajín, napríklad vo Francúzsku sa naučili piecť tradičné bagety. Veľkou inšpiráciou sú recepty ich mám a starých mám. Poctivo spracované cesto s ich vlastným pšeničným kváskom.
Poznáme sa? Prihláste sa, adresu Vám nastavíme automaticky.
Ste tu prvýkrát a chcete využívať zľavy a výhody registrovaného užívateľa a získavať bonusové kredity?
Zaregistrujte se.
(Nákup Vám bude doručený na Vami zadanú adresu.)
* Na Vašu adresu ešte nedoručujeme vlastnou dopravou (špeciálne chladené autá). Debničku Vám však môžeme doručiť prostredníctvom externého kuriéra! (Nemôžeme Vám však ponúknuť chladené produkty (mäso, mliečne výrobky...), ktoré by boli znehodnotené bez adekvátnych prepravných podmienok - externí kuriéri nedisponujú chladenými autami).