Pečené reďkovky so šampiňónmi

Delikatesa: restované reďkovky so šampiňónmi
2 porcie
15 min

Už ste niekedy ochutnali, aké výborné sú pečené reďkovky? Že vás ani nenapadlo ich tepelne upraviť? Je to vynikajúce! :) Vyskúšajte s nami tento jednoduchý sezónny recept. S pestom a bylinkami tento pokrm dodá telu potrebné vitamíny, výdatne podporí zažívanie a očistu organizmu. Doprajte si túto misku plnú zdravia! >>

Doba prípravy: 15 minút

Náročnosť: malá

Počet porcií: 2
 

INGREDIENCE:

  • 1 zväzok reďkoviek
  • 250g šampiňónov
  • soľ, čierne korenie
  • čerstvé bylinky
  • olivový olej

    SUROVINY NA RECEPT SI JEDNODUCHO PRIDÁTE DO DEBNIČKY>>
    (kliknutím na košík vpravo)

     

pečená reďkovka


 

POSTUP:

  • reďkovky očistíme, pokrájame na kolieska
  • podobne šampiňóny
  • smažíme ich na panvici na oleji, posolíme, okoreníme
  • podávame ešte teplé, posypané čerstvými bylinkami (hodí sa oregano, tymian, estragon, petržlenová vňať, dokonca aj feniklová vňať...)
  • servírujeme s opečeným chlebíkom s pestom z medvedieho cesnaku, RECEPT na pesto z medvedieho cesnaku TU>>
     

restované reďkovky


Prajeme Vám dobrú chuť! Za recept ďakujeme skvelej foodblogerke http://www.smoothcooking.cz !  

 

Páči sa Vám tento recept?

Produkty z receptu