Recept zo surovín od Sveta Bedničiek pripravila šikovná a inšpiratívna blogerka Dominika: Instagram: @dodik_pear :-)
Ingrediencie:
Koreniaca zmes:
SUROVINY NA RECEPT SI JEDNODUCHO PRIDÁTE DO DEBNIČKY>>
(kliknutím na košík vpravo)
Foto: @dodik_pear
Gril rozohrejeme na stredný stupeň ( 175 – 230 stupňov ). V miske si zmiešame všetky ingrediencie na koreniacu zmes, ktorou potrieme steak z oboch strán a rovnomerne ju do mäsa votrieme. Necháme pri izbovej teplote odpočívať 15 – 30 minút. Po tomto čase steak ogrilujeme podľa chuti, približne 10 – 12 minút pod zakrytým vekom, pričom ho raz až dva razy obrátime. Hotový steak zložíme z grilu a necháme 5 minút odpočívať. Mäso nakrájame krížom cez vlákna na tenké plátky a podávame s limetkou a zeleninovým šalátom s čerstvými bylinkami na prevoňanie.
Dobrú chuť :)
Recept zo surovín od Sveta Bedničiek pripravila šikovná a inšpiratívna blogerka Dominika: Instagram: @dodik_pear :-)